Kiinteistövälitysalan luotettava asiantuntija

Jari Hemmilä

Kiinteistötoimisto J. Jakosuo Ky on toimialansa vanhin yritys Tampereella. Yli 50 vuoden kokemuksella toimivan perheyrityksen arvoja asiakkaan suuntaan edustavat muun muassa jatkuvuus ja luotettavuus.

Jakosuo Ky:n roolista tamperelaisena ja pirkanmaalaisena luottoyrityksenä kertoo seuraava esimerkki.

– On paljon perheitä, jotka soittelevat meille jo toisessa tai jopa neljännessä polvessa vuosien takaa. Kun olemme pystyneet toimimaan yli 50 vuotta samalla nimellä ja toimialalla, niin jotain olemme tehneet juuri oikealla tavalla. Varsin usein niin sanotuissa vaikeissa tai erikoistapauksissa käännytään meidän puoleemme, koska meillä on kokemusta hoitaa näitä tapauksia. Aika harva asia on meille uusi, kertoo kiinteistövälittäjä Juha Järvinen.

Kiinteistötoimisto J. Jakosuo Ky on toimialansa vanhin yritys Tampereella. Kuvassa Riitta Jakosuo (vas.), Kristiina Jakosuo-Järvinen ja Juha Järvinen. 

Henkilöosaaminen kuuluu kiistatta Kiinteistötoimisto Jakosuon toiminnan vahvuuksiin.

– Riitta on toiminut alalla viidellä vuosikymmenellä, Kristiina yli 20 vuoden ajan, ja itselläni on kansainvälistä kauppakokemuksta yli 25 vuoden ajalta, luonnehtii Järvinen kolmikon noin 80 vuoden mittaisesta kiinteistö- ja kauppa-alan kokemuksesta.

– Aikaisemmassa työssäni toimistokieleni oli englanti, ja pystymme palvelemaan hyvin myös ulkomaisia asiakkaita. Olemme huomanneet tällä palvelulla olevan kasvavan kysynnän, ja koska ulkomaiset asiakkaat ovat keskenään tekemisissä, niin heidän keskuudessaan tieto asiantuntevuudestamme kiirii nopeasti.

Tietotaitojen jatkuva päivitys

Kun kiinnitetään huomio Kiinteistötoimisto J. Jakosuo Ky:n yrityskokoon, niin silloin voidaan vailla liioittelua todeta pienen olevan suurta asiakkaiden parasta ajattelevan toimintamallin ansiosta.

– Ehdoton etumme on siinä, että asiakkaamme eivät hautaudu pöytälaatikoihin. Meillä jokainen tietää jokaisesta kohteesta ja sen kulloisestakin tilanteesta, ja asiakas tietää, että hänen kotonaan käy Riitta, Juha tai Kristiina. Lisäksi meillä on myynnissä sellainen määrä asuntoja, jotka pystymme hyvin hallitsemaan, pohtii Juha Järvinen.

Asiakastilanteissa Kiinteistötoimisto Jakosuo panostaa parhaaseen mahdolliseen palveluun.

– Asioita hoidetaan asiakkaan tarpeiden mukaan kellonajasta riippumatta. Kaikki toimintamme perustuu asiakkaan palveluun ja asiakkaan kunnioitukseen, ja meille asiakkaiden palvelussa on kyse elämäntavasta.

Kiinteistöalan voimakasta kehitystä Jakosuo Ky:n oppikirjoissa ja -kansissa seurataan nykytermein määriteltynä 24/7.

– Kristiina on lakimies, ja seuraamme säännöllisellä tavalla alan sekä alan lainsäädännön muutoksia. Osallistumme kaikki vuosittain useita kertoja alan koulutustilaisuuksiin, ja järjestämme koulutuksia myös itse Tampereen Seudun Kiinteistövälittäjien hallituksen jäseninä. Itse kuulun alan kansallisen järjestön, Suomen Kiinteistövälittäjäliiton hallitukseen, ja se antaa meille mahdollisuuden päästä seuraamaan alan muutoksia todella läheltä.

Kommentit
Jätä Vastaus