Toimistokalusteet edullisesti

Jari Hemmilä

Toimintaansa käynnistävän yrityksen kannattaa etsiä mahdollisia säästökohteita esimerkiksi toimistossa käytettävien kalusteiden kohdalla.

Yritystoiminnan alkuvaiheessa, kun yrityksellä ei vielä ole laskutettavaa, kaikki säästöt ovat ainakin jossain määrin tarpeellisia.

– Jos perustettava yritys ei halua panostaa alkuvaiheissa kalusteisiin, niin silloin edustamamme palvelu sopii heille. Yrityksen kasvaessa tilataan sitten lisää tuotteita, ja meillä onkin paljon juuri tämäntyyppisiä asiakassuhteita, kertoo asiasta ISKU Outletin myymälävastaava Jukka Tillonen.

jukkatillonen

Jukka Tillonen kertoo kalustesuunnittelun muodostavan yrityksille muun muassa liiketoimintoja tukevan ja siisteyttä kehittävän ratkaisun.

Myymälässä on tarjolla etupäässä toimistokalusteita, ja lähtökohtaisesti ne voidaan jakaa kolmeen ryhmään.

– Selkeästi asiakkaiden käytössä olleita kalusteita tulee vaihdossa, kun toimitamme uusia kalusteita. Hoidamme vanhojen kierrätyksen, ja hinta määräytyy kunnon mukaan. Toiseen ryhmään kuuluvat esimerkiksi tehtaalta tulevat poistoerät, mallihuoneiden kalusteet, kuvauksissa olleet tai prototyypit. Nämä kalusteet ovat yleensä uusia tai käyttämättömiä. Kolmanneksi uusilla kalusteilla voidaan täydentää tilausta, jos edellisistä ryhmistä ei löydy haluttuja tuotteita.

Käytettyjä kalusteita sekä kysytään että tarjotaan nykyään melko paljon.

– Alle kolme vuotta vanhoista kalusteista on mahdollisuus saada pieniä hyvityksiä, kun ostaa täältä uudet kalusteet. Yleensä käytäntönä on, että haemme kalusteet pois asiakkaan tiloista, maksamme purkutyön ja kuljetuksen, erittelemme ja hävitämme myyntiin kelpaamattoman tavaran sekä otamme kunnossa olevat tuotteet myyntiin, sanoo Tillonen.

Arviointi tehdään tapauskohtaisesti, ja jos tarjolla on vain hävitettävää tavaraa, on veloitus 10-15 euroa tuotekohtaisesti.

– Eräs hyvä ja helppo kiertoon laittamisen muoto on lahjoittaa vanhat kalusteet yrityksen työntekijöille.

Kommentit
Jätä Vastaus