PELLAVA – toimitilaa kansallismaisemassa

ILMOITUS

Tampellan vanha tehdas Tammerkosken rannalla päivitetään nyt uudelle vuosituhannelle: Pellavaan remontoidaan toimistotiloja persoonallisia ratkaisuja etsiville yrityksille.

Kansallismaisemassa olevaa toimistotilaa ei ole tarjolla missään muualla, ja Pellavaan sijoittuvista yrityksistä kertoo lisää Hartela Oy:n aluejohtaja Tom Olli.

– Tilat sopivat kaiken tyyppisille yrityksille, mutta erityisen hyvin sellaisille, jotka etsivät erottautuvalla ilmeellä toimivaa tilaratkaisua sekä kaupungin keskustan läheisyyttä.

Pellavassa on vuokrattavaa tilaa noin 12 500 neliötä, ja tilat voidaan jakaa jopa 30 toimijalle.

– Rakennus modernisoidaan muun muassa ilmanvaihdon ja atk:n osalta.

Sen lisäksi käytämme suunnittelussa alan asiantuntijoita esimerkiksi toimisto- ja puhelinhuoneiden sekä yksilöllisten tilojen kohdalla. Työntekijöille modernius tarkoittaa myös sitä, että töihin tullaan mielellään. Ja kun ihminen viihtyy työpaikallaan, niin silloin hänelle saattaa sopia mahdollisuus käydä päivänä aikana kuntoilemassa Pellavassa sijaitsevassa kuntosalissa.

Pellava on lähellä kaikkia Tampereen keskusalueen palveluja, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

– Läheisyydessä ovat myös rautatie- ja linja-autoasema sekä paikallisbussiliikenteen pysäkit. Oman auton käyttäjille Pellavasta löytyy 130 kiinteistön omistamaa paikkaa, ja lähistöllä on useita pysäköintitaloja, kertoo Olli.

Tilojen suhteen kaikki on mahdollista

Ympäristöarvot nousevat Pellavan suunnittelussa ja ratkaisuissa näkyvästi esiin.

– Vanha talo ei täytä nykyajan kriteerejä, joten päästö- ja lämpöarvojen pienentämiseen kiinnitetään suuri huomio. Rakentamisessa käytämme paikallista osaamista ja työvoimaa sekä ekologisilla perusteilla tuotettuja materiaaleja, perustelee Tom Olli.

Tilavaihtoehdoissa lähtökohtana on vanhan tehdastilan avoimuus.

– Tilojen suunnittelussa ei olla sitouduttu muuhun kuin ulkoseiniin, mutta suunnittelussa vahvaa osaa näyttelee vuorovaikutuksen aikaansaaminen talon sisällä toimivien yritysten kesken, sanailee Tom Olli.

Kuluvan syksyn ja tulevien kuukausien aikana Pellavaan haluavien yritysten kannattaa olla yhteydessä Hartelaan, sillä vuonna 2016 Pellavan on määrä olla valmis ja muuttokuntoinen.

– Tässä vaiheessa kaikki on mahdollista, ja voimme viedä asiakkaiden ajatuksia rakennussuunnitelmiin ja tehdä heille sitten ehdotuksen. Voimme myös käydä paikan päällä katsomassa puistoon tai kosken yläjuoksuun avautuvia tiloja ja todeta samalla tilojen soveltuvuuden yritysten monimuotoisiin tehtäviin.

 

Hartela Oy on yksi maamme suurimmista rakennusalan yrityksistä. Vakavarainen, yli 70-vuotias perheyhtiö työllistää valtakunnallisesti ja vientitehtävissä noin tuhat rakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Tilikaudella 2013 Hartelan liikevaihto oli noin 269 miljoonaa euroa.

 

www.hartela.fi

www.pellavatehdas.fi

 

Aluejohtaja
Tom Olli
Hämeenkatu 13 A
33100 TAMPERE
Puh. 010 561 2517
tom.olli@hartela.fi

 

Kommentit