Herkullista ruokaa ja juhlavia tiloja

ILMOITUS

Linkosuon Juhlapalvelut on yrityksille oikea valinta kaikenlaisten juhlatapahtumien järjestämiseen. Pirkanmaalla 50 vuotta toiminut Linkosuon Juhlapalvelut tunnetaan luotettavuudesta, joustavuudesta ja hyvästä laadustaan.

 Vuoropäällikkö Suvi Lehtinen ja juhlapalvelupäällikkö Anne Sulkakoski toivottavat yritykset tervetulleeksi nauttimaan Linkosuon Juhlapalveluiden monipuolisesta ruoka- ja ohjelmatarjonnasta.

Juhlatilaisuuden suunnitteleminen on hyvä aloittaa tilojen varauksesta.

– Määrättyyn päivään kohdistuva juhlasalin varaus kannattaa tehdä ajoissa. Tarjousta varten tarvittavia tietoja ovat henkilömäärä, tilaisuuden luonne sekä suuntaa antava budjetti, ohjeistaa juhlapalvelupäällikkö Anne Sulkakoski.

Juhlapalvelut tekevät esimerkiksi pikkujoulutilaisuudesta tarjouksen nopeasti, olipa kyseessä sitten asiakkaan tilat tai Linkosuon omat juhlasalit. 

– Asiakas voi tilata catering-palvelumme kaikkine lisäpalveluineen tai vain pelkät tuotteet. Juhlapaikkana voi toimia asiakkaan omat tilat tai jokin seitsemästä juhlasalistamme, joihin mahtuu ihmisiä kymmenestä aina 150 henkilöön asti, luonnehtii Juhlapalvelun vuoropäällikkö Suvi Lehtinen.

Vaivattomuus ja vastuu

Pikkujoulutilaisuuden järjestämiseen tarvitaan juhlijoiden lisäksi Juhlapalveluiden valmistamaa herkullista jouluruokaa perinteiseen tai vaikkapa tapastyyliin, tilaisuuden luonteeseen sopivaa ohjelmaa, mutta myös koko tapahtuman hallinnointia. 

–Tilojen kattamisen ja ruokien tarjoilemisen kohdalla asiakkaan kannattaa nauttia vaivattomuudesta ja antaa vastuu Linkosuon Juhlapalveluille, kertoo Suvi Lehtinen.

Ohjelmatarjonnan kohdalla Juhlapalvelut tekee yhteistyötä ohjelmapalvelutoimistojen kanssa, ja tällöin kyse voi olla esimerkiksi musiikista, stand up –komiikasta, jonglööreistä tai viinitastingistä.

Ota yhteyttä

020 770 2483

juhlapalvelut@linkosuo.fi

www.linkosuo.fi

 

 

 

Kommentit