Takuuvarmat naurut stand upin huippukattauksella

ILMOITUS

Suomen stand upin kärkikaarti tarjoaa takuuvarmat naurut Tampere-talon isossa salissa, kun Suomi Nauraa!® -ilta saapuu kaupunkiin parhaaseen pikkujouluaikaan marraskuun lopulla. Illallisen sisältävä VIP-paketti on huoleton ja kustannustehokas valinta juhlistamaan työvuoden tuloksia.

Suomi Nauraa! -ilta on kasvanut vuosi vuodelta suosion sanelemana yhä laajemmaksi tapahtumaksi. Monena vuonna Helsingissä loppuunmyyty tapahtuma laajenee vuonna 2014 neljään iltaan Finlandiatalolla. Myös Tampere, Turku ja Lahti pääsevät nauttimaan stand upista sekä huikeista musiikkiesityksistä, jotka eivät taatusti jätä ketään kylmäksi. 

– Pikkujoulujen kannalta Suomi Nauraa! -ilta on kätevä paketti VIP-passeineen ja kolmen ruokalajin illallisineen. Ja tällä tavoin juhlat järjestyvät yhdellä puhelinsoitolla, kertoo Suomen Standup Club Oy:n tuottaja Antti Jäänvirta.

 

Kellareista konserttisaleihin

Jäänvirta on tyytyväinen, että stand up on noussut viime vuosina savuisista kellareista aina parhaimmille konserttiareenoille asti.

– En väheksy klubeja, joihin on helppo mennä tutustumaan lajiin, mutta konserttisalit ovat soveliaampia osalle kävijöistä, ja pikkujouluihin ne ovat ihan ehdottomia. Kun väkeä on paljon, nauru nousee ihan eri tasolle. Konserttisalin kaiku vain vahvistaa naurua. Ja mikä olisikaan parempi paikka suomalaisille nauraa yhdessä, kuin stand up -show?

Niille, joille stand up on vieraampi viihteen laji, löytyy lisätietoa eri esiintyjen tyylistä internetistä, kuten Suomen Standup Clubin omilta verkkosivuilta. Tosin paras tapa tutustua ammattitaitoiseen stand uppiin, on tulla rohkeasti paikan päälle. 

– Katsojakuntaa on seurakunnasta moottoripyöräkerhoon. Jos tykkää yhdestä lavakoomikosta, tykkää varmasti monesta muustakin, mutta huono kokemus ei vielä kerro, etteikö hyviä olisi tarjolla. Toivon, että vähänkään ennakkoluuloiset ihmiset tulisivat tähän iltaan, jossa esiintyjillä on takanaan yhteensä noin 10 000 keikan kokemus. Stand up on laji, joka opitaan vain yleisön edessä, Jäänvirta huomauttaa.

 

Tampereella paras ohjelmisto

Pitkät perinteet omaava Suomi Nauraa! -ilta järjestetään Tampereella toista kertaa. Päivä on torstai, koska perjantaisin Tampere-talossa soittaa orkesteri. Se ei ole vain huono asia.

– Parhaat esiintyjät ovat helpommin vapaana torstaina, joten Tampereen illoissa on taas maan paras kattaus huippukoomikoita.

Ja keitä he ovat, elleivät Jaakko Saariluoma, Niko Kivelä, Riku Suokas, Mika Eirtovaara, Rudi Rok ja Robert Pettersson. Jokaiselle jotakin.

– Illan pointti on siinä, että yksittäiset ohjelmanumerot kestävät 15-20 minuuttia. Vauhdikas tempo pitää tunnelmaa yllä, sillä tyyli vaihtelee kiltistä huumorista tylympään ja staattisesta energisempään. On absurdia ja arkielämää koskettavaa, mimiikkaa ja pelkkää puhetta. Kaikki ovat hauskoja, mutta eri tavoin, Antti Jäänvirta lupaa.

Suomalaiset eivät tunnetusti liikoja naureskele, ja vahvistaahan yhdessä nauraminen myös yhteenkuuluvuuden tunnetta.

– Pikkujoulut ovat palkinto kovasta työstä ja niissä haetaan hyvää fiilistä. Tampereen Suomi Nauraa! -illassa on lisäksi ainoana Suomessa tiedossa varsinainen jymy-yllätys, tuottaja vihjailee salamyhkäisesti.

 

www.suomenstandupclub.fi/suominauraa

www.lippu.fi

puh. 0900 600 600

Kommentit