Hallirakennuksia ja betonielementtejä suunnittelusta asennukseen

ILMOITUS

Lammin Asennustaito rakentaa ja asentaa 20 vuoden kokemuksella erilaisia hallirakennuksia ja betonielementtejä monenlaisiin tarpeisiin, aina asiakkaan mittojen mukaan. Pääpaino on asiakaslähtöisyydessä ja laadussa. Myös siitä pidetään huolta, että luvat ja sertifikaatit ovat vaatimusten mukaisia.

Lammin Asennustaito on erikoistunut monikäyttöisten hallirakennusten, kuten teollisuus-, tuotanto-, varasto- ja urheiluhallien valmistamiseen ja asentamiseen. Hallin voi tilata myös vaikkapa myymäläkäyttöön, kaikki riippuu asiakkaasta.

– Halli voidaan rakentaa joko betonista, liimapuusta tai teräksestä. Selvitämme aina kohde kerrallaan, minkälainen runkomateriaali sopii kunkin asiakkaan tarpeisiin, ja millainen rakennesuunnitelma tulee edullisimmaksi toteuttaa. Jokainen halli suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan mittojen mukaan, kertoo toimitusjohtaja Pasi Ahonen.

Hallien lisäksi Lammin Asennustaito valmistaa betonielementtiperustuksia ja sokkeleita.

– Teemme hallien perustuksia esimerkiksi maatalousasiakkaille sekä yksityisasiakkaille omakotitalojen kellareita tai kokonaisia taloja. Rakennusyritykset tilaavat puolestaan rivitalojen perustuksia ja elementtiseiniä kerrostaloihin. Perustuksia ja sokkeleita on tehty myös muille hallivalmistajille, Ahonen listaa erilaisia asiakaskohteita.

Kokonaisvaltainen palvelu yhdeltä toimittajalta

Tilaajat saavat valmiiden ehdotusten lisäksi tarvittaessa suunnitteluapua vuosikymmenien kokemuksella. Asennus hoituu joko osa-asennuksena tai avaimet käteen -pakettina, jolloin toimitus sisältää koko rakennuksen aina kattopeltejä ja eristyksiä myöten.

– On kivutonta tilata koko paketti samasta yrityksestä. Kaikki on meidän omissa käsissämme alusta loppuun saakka. Emme käytä alihankkijoita, koska omalla porukalla työtavat ja työn laatu kehittyvät toimivaksi kokonaisuudeksi. Tiedämme, mitä teemme, Ahonen vakuuttaa.

Lammin Asennustaidosta kannattaa kysyä myös muun muassa laiturielementtejä ja erilaisia painoja.

– Vastikään aloimme tehdä myös omakotitalojen kattoremontteja, koska meillä on hallipuolelta valmiudet ja kokemus kattojen tekemiseen.

 

Ammattitaito näkyy laadussa

Kokeneisuus ja asiakaslähtöisyys on tuonut hyvää palautetta, ja ammattimainen asenne näkyy työnjäljessä. Valmiin hallin näkeminen etukäteen on paras tae siitä, että laatuun kannattaa panostaa.

– Oman hallimme viereen valmistui juuri yhteishalli, josta saa hyvän kuvan tuotteesta. Kehuja on tullut siististä jäljestä.

Hallien suosio perustunee myös siihen, että laatikkomallin sijaan ne ovat perinteisiä harjakattoisia halleja, joissa on räystäät suojaamassa seiniä ja ikkunoita.

– Katolle voidaan haluttaessa tehdä pieniä korostuksia, kuten lippoja, Ahonen kertoo.

Sekä hallirakennusten että betonielementtien kohdalla toimitusajat ovat kahdesta kolmeen kuukautta, ja aikataulut myös pitävät. 

– Laadun lisäksi kiitosta on tullut asenteesta ja jälkitöiden hoitamisesta kunnialla.

 

Yrittäjäntie 3, 16900 Lammi

Pasi Ahonen, 020 711 8484

pasi@asennustaito.com

Kommentit