Forum – mahtava kohdennettu lukupaketti

Media Potentia Oy on näin digimedian ajassa lähtenyt uimaan vastavirtaan lanseeratessaan menestyksekkäästi useita uusia printtituotteita, mukaan lukien uusia Forum-lehtiä. Pitkälti toistasataa sivua käsittävä, kolmiosainen kokonaisuus näkee päivänvalon Pirkanmaalla ja koko Suomessa ensimmäistä kertaa 17.8.2016 pudotessaan myös sinun postiluukkuusi.

Forum-lukupaketti koostuu kolmesta osiosta, eli se painetaan kolmeksi itsenäiseksi julkaisuksi, jotka kuitenkin painetaan ja jaetaan yhdellä kertaa. Pirkanmaalle neljän julkaisuvuotensa aikana vakiintunut YritysForum, alueellinen B2B-julkaisu, on kolmikosta se tutuin. Aikaisemman 32 000 kappaleen kohdennetun yritysjakelun korvaa massiivinen 157 000 kappaleen painos jaettuna Pirkanmaan kotitalouksille, jonka kautta myös yrittäjät ja yrityspäättäjät saavat lehden haltuunsa.  YritysForum jatkaa ilmestymistä myös vakiintuneena yritysjakeluna lokakuussa 2016.

Kolmikon toinen osa on jo kertaalleen keväällä 2016 ilmestynyt SenioriForum. Julkaisu on täynnä mielenkiintoista asiaa 60-70 -vuotiaiden ikäryhmälle. Saamamme palautteen ja oman kokemuksemme myötä olemme vankasti sitä mieltä, että tavoitamme tämän erittäin kiinnostavan ja printtiuskollisen lukijaryhmän parhaiten juuri tällaisella massajakelulla. Julkaisun kohdentaminen tapahtuu journalistisen sisällön avulla. Tälle lukijakunnalle ei Suomessa ole toista vapaasti yksityisen kustantajan toteuttamaa kohderyhmäjulkaisua.

Kolmas osa edustaa sisällöllään Media Potentian kustannustoiminnan perusosaamista parhaimmillaan. KodinForum käsittelee asumisen, rakentamisen ja remontoinnin maailmaa, jossa Media Potentia on tottunut muiden julkaisujensa, A&K Omakoti -lehtien, Omatalon, Omakiinteistön ja Kiinteistöratkaisujen, kautta liikkumaan.

Tällä uudella formaatilla saamme lukijoiksemme myös kerrostalotaloudet pientalotalouksia unohtamatta. Uskon että Forum-lehdet herättävät lukijan huomion, sillä 120-140 -sivuinen, hyvin toimitettu ja laadukkaasti taitettu uusi julkaisu on melkoinen harvinaisuus. Sisältöä kohdentamalla saamme alueelliset yritykset ja kotitaloudet kohtaamaan toisensa. Hyvän palautteen ja alun jälkeen olemmekin viemässä Forum-lehtiä myös pääkaupunkiseudulle, Uudellemaalle ja Varsinais-Suomeen.

Antoisia lukuhetkiä ja vuorovaikutteista mainontaa toivottaen

Petri Kaukonen
Media Potentia Oy
päätoimittaja

Kommentit